WERKKLEDING VOOR DE BOUW

Werk jij in de bouw en ben je opzoek naar werkkleding? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Het belang van goede bouwwerkkleding is groot, veilig werken begint namelijk bij de werkkleding die je draagt. 

VERSCHILLENDE BEROEPEN

Werkkleding loodgieters

Wij hebben een ruim assortiment werkkleding voor loodgieters. Als loodgieter is veel bewegingsvrijheid enorm belangrijk. Wij hebben voor loodgieters een uitgebreid assortiment waar voor elke loodgieters wel wat wils zit bouw

 

Werkkleding dakdekkers

Als je veel op hoogtes werkt is grip erg belangrijk, daarnaast zijn werkbroeken met verstevigde kniestukken geen overbodige luxe. Ook werkschoenen met de S3 normering kunnen van levensbelang zijn. Optimale grip is uiterst belangrijk.

Werkkleding stratenmakers werkkleding bouw

Stevige werkbroeken en goede en comfortabele kniebescherming om langer op je knieën te kunnen werken zonder blessures op te lopen.

Werkkleding lasser

Als lasser werk je vaak onder “gevaarlijke” omstandigheden, dit wordt veroorzaakt door hoge temperaturen en lasspatten. Wij raden hittebestendige werkkleding aan. Wij hebben naast kleding ook lashandschoenen en lashelmen.

Werkkleding timmerman

Een timmerman moet net als de overige beroepen veilig en comfortabel kunnen werken. De werkkleding in ons assortiment is van hoge kwaliteit en heeft voor ieder wat wils, denk bijvoorbeeld aan werkkleding met extra stretch.

Werkkleding metselaars

Werkkleding met versteviging op plekken die veel belast worden, daar kun je als metselaar op bouwen. Wij hebben een ruim assortiment.

Werkkleding per beroep op een rijtje

Wij hebben een overzicht gemaakt van de juiste werkkleding per beroep.