WERKKLEDING BOUW

Ben je opzoek naar bouwwerkkleding? Dan ben je hier aan het juiste adres!  Het belang van goede bouwwerkkleding is groot, veilig werken begint namelijk bij de werkkleding die je draagt. 

 BEROEPEN IN DE BOUWSECTOR:

Werkkleding loodgieters

Wij hebben een ruim assortiment werkkleding voor loodgieters. Als loodgieter is veel bewegingsvrijheid enorm belangrijk.

 

Werkkleding dakdekkers

Als je veel op hoogtes werkt is grip erg belangrijk, daarnaast zijn werkbroeken met verstevigde kniestukken geen overbodige luxe.

Werkkleding stratenmakers

Stevige werkbroeken en goede en comfortabele kniebescherming om langer op je knieën te kunnen werken zonder blessures op te lopen.

Werkkleding lasser

Als lasser werk je vaak onder “gevaarlijke” omstandigheden, dit wordt veroorzaakt door hoge temperaturen en lasspatten. Wij raden hittebestendige werkkleding aan.

Werkkleding timmerman

Een timmerman moet net als de overige beroepen veilig en comfortabel kunnen werken. De werkkleding in ons assortiment is van hoge kwaliteit en heeft voor ieder wat wils, denk bijvoorbeeld aan werkkleding met extra stretch.

Werkkleding metselaars

Werkkleding met versteviging op plekken die veel belast worden, daar kun je als metselaar op bouwen. Wij hebben een ruim assortiment.

Werkkleding per beroep op een rijtje

Wij hebben een overzicht gemaakt van de juiste werkkleding per beroep.