Werkkleding Utrecht

Midden in het hartje van het land vind je Utrecht, de stad die inmiddels meer dan 900 jaar oud is. In deze stad vind je schilders, dakdekkers, timmermannen, loodgieters, elektromonteurs en noem het maar op. Utrecht barst van de harde werkers. Voor al deze harde werkers is het belangrijk om goede werkkleding te dragen. Wij adviseren je graag over het dragen van werkkleding in Utrecht en omstreken.  

Werkkledingwinkel Utrecht

Stel, je bent als Utrechtse ondernemer op zoek naar werkkleding maar komt er online niet helemaal uit.. Dan raden we je aan om langs te komen in onze werkkledingwinkel in Utrecht. In de winkel heb je een keuze uit bijvoorbeeld meer dan 180 verschillende werkbroeken, 110 werkjassen en 40 werkvesten. Onze werkkleding experts adviseren en helpen je graag bij het kiezen van de juiste werkkleding.

Werkkleding in de omgeving van Utrecht

Of je nou werkzaam bent in Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, Leidse Rijn of op de Utrechtse Heuvelrug, je kunt altijd langs komen in onze winkel om de geschikte werkkleding te kopen. Daarnaast kunnen wij voor bedrijven ook een passessie op locatie doen, zo weet je zeker dat je werknemers/collega’s in de juiste maat werkkleding lopen. We kunnen dan ook een account voor je aanmaken, zo kun je altijd gemakkelijk je bestelling inzien en weet je welke maten er besteld zijn. Dit scheelt weer voor de volgende bestelling.

Werkkleding Utrecht

“Jochie, waor koop jij je werkjasjie?” Werkkleding in Utrecht koop je bij de lokale werkkledingwinkel in Wijk bij Duurstede. Je kunt langskomen in de winkel of bestel online op de webshop. 

 

werkkleding Utrecht