Werkkleding Rotterdam

Niet lullen maar poetsen, een typisch Rotterdamse uitspraak. Een mentaliteit waar wij en veel van onze klanten wel van houden. Maar Rotterdam staat niet alleen bekend om de mentaliteit, maar natuurlijk ook de Coolsingel, de Rotterdamse koopgoot, de Erasmusbrug en de vele andere bezienswaardigheden dat Rotterdam te bieden heeft.

Veiligheidskleding Rotterdamse haven

Ben je opzoek naar werkkleding in Rotterdam? Dan zit je hier goed. In Rotterdam zijn er veel verschillende beroepen, daarom hebben wij een ruim assortiment opgesteld en kun je bij ons je werkkleding per beroep selecteren. Een deel van onze klanten is bijvoorbeeld werkzaam in de Rotterdamse haven, hier hebben wij een ruim assortiment aan bijvoorbeeld reflecterende werkkleding voor.

 

Werkkleding bedrukken Rotterdam

Wil je je werkkleding laten bedrukken in Rotterdam? Dat kan bij Wear2work! Wij bedrukken je werkkleding in onze eigen textieldrukkerij. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer informatie over het bedrukken van je werkkleding.

 

Werkkleding online bestellen Rotterdam

Je kunt je werkkleding ophalen in onze winkel of online bestellen op onze webshop. Wij proberen online bestelde werkkleding en werkschoenen de volgende dag te leveren in Rotterdam.