Er zijn verschillende manieren om je magazijn, werkplaats en kantoor te verwarmen, maar met de huidige energie- en gasprijzen is er een hele nieuwe situatie ontstaan. Maar net als thuis kunnen we niet meer zo gemakkelijk aan de verwarmingsknoppen draaien. We zullen dus samen moeten kijken naar alternatieve manieren om warm en comfortabel te kunnen blijven werken. 

Wanneer je buiten werkt ben je wel gewend aan het werken in de kou en dan zal je vast weten hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Maar op veel werkplekken zal het dus binnen ook wat kouder gaan worden de komende winter. Wij hebben 5 kledingtips waarmee je toch comfortabel de winter door kan komen.

TIP 1: THERMOKLEDING

Thermokleding houdt je lichaam warm en de ademende werking zorgt ervoor dat transpiratievocht wordt afgevoerd. Thermokleding is dun en kan onopvallend onder je gewone werkkleding worden gedragen. De warmte van je lichaam wordt door de thermokleding maximaal vastgehouden zonder dat je hiervoor allerlei lagen kleding over elkaar hoeft aan te trekken. Zo blijf je er netjes uitzien én heb je het niet koud.
Wij hebben thermokleding in het assortiment voor heren en dames, en voor elk budget.
Er is al een complete thermoset verkrijgbaar voor: € 18,- 

TIP 2: BODYWARMERS

Bodywarmers kun je eigenlijk het hele jaar door dragen, maar vooral in het najaar zijn ze erg populair. Afhankelijk van de temperatuur kan je een shirt, trui of een lekker warm vest onder de bodywarmer dragen. Je bovenlichaam blijft lekker warm en ook met meerder lagen kan je je armen vrij blijven bewegen. De ideale bodywarmer voor deze periode is de softshell variant. Deze is dun en ademend maar zorgt er wel voor dat je lichaamswarmte behouden blijft. Ideaal als je in een koude of tochtige omgeving werkt als een magazijn of werkplaats.
Maar we hebben ook dikke gevoerde bodywarmers in verschillende kleuren en maten.

Wij hebben al bodywarmers vanaf € 24,95

TIP 3: SWEATERS

Een andere manier om je warm te houden is natuurlijk door het dragen van een sweater of trui. Een werktrui of werksweater moet natuurlijk lekker zitten én je goed warm kunnen houden tijdens het werken. Om deze reden hebben wij vele soorten werktruien; zoals werktruien met ronde hals, werktruien met zipneck, sweaters of hoodies. Bekijk ons gehele assortiment truien & sweaters om te kijken of er iets voor jou tussenzit.

We hebben superdeals met truien en sweaters, waardoor je al 3 sweaters kunt aanschaffen voor maar €35,-!

TIP 4: VESTEN

Vind je het makkelijker om iets aan te kunnen trekken over je werkkleding heen? Dan is een vest met rits erg handig! Je kunt hier namelijk met gemak een shirt onder dragen. Een ander voordeel van het dragen van een werkvest is dat je deze binnen een mum van tijd aan- en uit hebt getrokken dankzij de rits. In ons assortiment hebben wij verschillende vesten, zoals fleece vesten en vesten met of zonder capuchon!

Je kunt bij ons kiezen uit ruim 45 vesten! Een lekker warm vest heb je al vanaf €17,95

Denk ook eens na over het bedrukken van je vest of sweater; een stijlvolle promotie van je bedrijf!

TIP 5: WERKHANDSCHOENEN  

Je handen zijn één van de belangrijkste delen van je lichaam voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Het is dan niet geheel onbelangrijk om deze warm te houden tijdens het werken. Thermo werkhandschoenen bevatten een speciale voering aan de binnenzijde, zodat je handen tijdens koude omstandigheden warm blijven. Hierdoor behoud je je vingergevoeligheid en kun je comfortabel blijven werken!

Voor het geld hoef je het niet te laten, er zijn al thermo werkhandschoenen voor € 2,75!

DE VOORDELEN VAN ONZE KLEDINGTIPS OP EEN RIJTJE

Persoonlijk voordeel:

  • Je hebt het minder snel koud
  • Je kunt je handen en vingers beter gebruiken
  • Je presteert beter
  • Veel kleding is ook geschikt voor vrije tijd
  • De verwarming hoeft niet omhoog

Zakelijk voordeel:

  • Werknemers blijven tevreden
  • Verhoogt de productiviteit van werknemers
  • Minder snel ziekteverzuim
  • Het verlagen van de energiekosten
  • Relatief kleine investering