WERKKLEDING MERKEN

 

Het aanbod van werkkleding is groot. Er zijn veel verschillende soorten merken werkkleding, met elk hun eigen kenmerken, specialiteiten en eigenschappen. Wij zullen een aantal van de merken in ons assortiment hieronder toelichten. 

Logo Blaklader

BLAKLADER WORKWEAR

De werkkleding van Blaklader staat bekend om duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Wij hebben Blaklader spijker werkbroeken, werkjassen en werkhoodies en meer in ons assortiment.

BRAMS PARIS WERKBROEKEN

Als je opzoek bent naar een voordelige, naar een kwalitatief goede werkbroek dan zit je bij Brams Paris goed! De spijker werkbroeken zijn veilig, sterk en zeer stijlvol!

 

bramsparis
Carhartt

CARHARTT WERKKLEDING

Werkbroeken, werkjassen, werktruien… noem het maar op: Carhartt heeft het. Dit populaire merk staat bekend om de stoere uitstraling van de werkkleding. Bekijk de werkkleding van Carhartt op Wear2work en bestel het veilig en online.

PROJOB WERKKLEDING

Voor elk budget betaalbare werkkleding. Projob werkbroeken, Amerikaanse Overalls, fleece werkvesten en meer!

projob-logo
snickers-logo

SNICKERS WORKWEAR

Snickers werkkleding is een erg bekend merk onder de werkkleding, met name de werkbroeken van Snickers zijn erg populair. De werkbroeken zijn bij ons te verkrijgen in verschillende soorten en maten voor zowel heren als dames. Maar ook de werkjassen en overige accessoires van Snickers koop je bij Wear2work!

Meer lezen over Snickers? Lees dan ons blog!

PUMA WERKSCHOENEN

Puma is een van de grootste sportmerken van de wereld. Maar ook heel populair in de veiligheidsindustrie. Wij zijn dé specialist op het gebied van puma werkschoenen! WIJ hebben ook een top 10 samengesteld zodat je niet langer hoeft te zoeken. Lees hem hier! 

Puma (2)