Het populaire werkkleding merk Snickers is toegevoegd aan het assortiment van Wear2work! Snickers workwear is een Zweeds bedrijf met een Finse oprichter, Matti Viio. Dit is ook terug te zien aan de stijl van de werkkleding: veilig, stijlvol en oerdegelijk!

OVER SNICKERS WERKKLEDING

“Het begon met een boze elektricien”. Deze elektricien was Matti Viio, hij was ontevreden over zijn werkkleding. Matti Viio besloot daarom zelf aan de slag te gaan en begon met het ontwerpen van zijn eigen werkkleding lijn. Deze werkkleding lijn moest geschikt zijn voor zware werkomstandigheden en voor het werken in zware werkomgevingen in Scandinavië. Wat ons betreft een schot in de roos, de werkkleding van is namelijk van hoge kwaliteit, is stijlvol en daarnaast erg praktisch.

DUURZAAMHEID

Bij Snickers workwear staat duurzaamheid hoog in het vaandel, met de gedachte: duurzaamheid is in veel opzichten een kwestie van tijd. Hoe langer je werkbroek mee gaat, des te kleiner de ecologische voetafdruk is. De organisatie is zich er van bewust dat het nu de tijd is om duurzaam te handelen. Duurzaam handelen doet Snickers op verschillende manieren, men gebruikt milieuvriendelijke materialen, voert audits uit en doet aan Life Cycle Assessment. Met dit assessment wordt de milieu-impact van Snickers gemeten. Er zijn voor de komende jaren verschillende duurzaamheidsdoelstellingen opgesteld om de ecologische voetafdruk te verkleinen. 

DE PRODUCTEN

Het ruime assortiment aan functionele werkkleding is gemaakt om samen te werken met de mensen die ze dragen. Wij lichten de producten graag toe.

Snickers werkbroek

Een snickers werkbroek typeert zich door het sterke materiaal, de functionaliteit en de stijl. De Snickers werkbroek is ook één van de meest verkochte werkbroeken van Nederland. Snickers staat bekend om innovatie, dit is ook zeker terug te zien aan de Snickers werkbroek, deze bestaat uit het beste en nieuwste materiaal. Een voorbeeld hiervan is de Full stretch broek, je leest er hieronder meer over!

Werkbroeken met onbeperkt bewegingsvrijheid

Werkbroeken moeten bescherming bieden, comfortabel zitten én er goed uitzien. De nieuwe Full Stretch werkbroek heeft alles wat een allrounder qua werkbroek nodig heeft! Deze werkbroek biedt comfort en onbeperkte bewegingsvrijheid, dit komt omdat de werkbroek 4-weg stretch bevat. Naar welke kant je ook beweegt, de broek zal mee bewegen. 

De Full Stretch werkbroek. 

Meer weten over Stretch werkbroeken van Snickers? In onze blog over de Snickers werkbroek 6241 lichten we deze werkbroek uit.

Werkjassen met klimaatregeling

Het assortiment werkjassen verschilt van bodywarmers tot soft shell hoodies. Het bijzondere van sommige Snickers werkjassen is dat het over klimaatregeling beschikt. Met deze klimaatregeling heb je het nooit koud, maar op de meest actieve momenten ook niet te warm, het houdt je comfortabel. Ideaal dus!

Een revolutie in kniebescherming

Men noemt het zelf de revolutie in kniebescherming, maar ook wij zijn onder de indruk! Snickers heeft namelijk de D30 Ergo kniebeschermers ontwikkeld, de pads zijn flexibel voor een gepersonaliseerde pasvorm maar verharden bij impact: dit beperkt de krachten die op het lichaam worden overgebracht tot het minimum. De D30 Ergo kniebeschermers gaan perfect samen met de werkbroeken van Snickers omdat er een kniebeschermingssysteem in de werkbroeken zit, hierdoor blijft de kniebescherming ten alle tijden op de juiste plaats.

Kniebescherming snickers

Bekijk het overzicht Snickers werkkleding hier! 

VOORBEELDEN VAN MATERIALEN WAAR SNICKERS MEE WERKT

Het is belangrijk om werkkleding uit de juiste materialen met de juiste eigenschappen te laten bestaan. Vaak worden er ook materialen gecombineerd om het best mogelijke kledingstuk te creëren. Wij zullen hieronder het doel van een aantal materialen aan je toelichten.

37.5

Deze technologie zorgt voor de afvoering van lichaamsvocht. Dit gebeurt door actief te reageren op lichaamswarmte, middels de energie van het lichaam wordt de beweging van het vocht versnelt wat de omzetting van water naar waterdamp bevordert. Dit leidt tot drogere werkkleding.

Cordura

Dit materiaal wordt gebruikt met als doel het verstevigen van de zakken, knieën en mouwen. Het materiaal is erg duurzaam. Cordura materiaal heeft een water- en vuilafstotende functie.

D30

Het doel van D30 is met name het bieden van bescherming en het verminderen van schokdemping.

Gore-Tex

Gore-Tex heeft een waterdichte functie en houdt je gedurende de gehele werkdag droog.

SNICKERS WORKWEAR LOGO

Het logo van Snickers Workwear is voor velen erg herkenbaar. Het logo is dan ook makkelijk terug te vinden op de werkkleding van Snickers. Wij vinden het een mooi logo, wat vinden jullie?

Snickers workwear logo