De pakketten hebben meerdere belangrijke voordelen; het grootste voordeel is misschien wel dat het prijstechnisch extra gunstig is. Daarnaast is ook het gemak van de pakketten een groot voordeel. Met de kleding pakketten weet je namelijk precies waar je aan toe bent qua kosten, het aantal dat je moet bestellen (bijv. 1 pakket per fte of kijkend naar het aantal stuks per artikel per fte) en creëer je gemakkelijk eenheid in de uitstraling van jouw bedrijf/organisatie. De pakketten in ons assortiment zijn samengesteld op basis van kenmerken en eigenschappen die goed op elkaar aansluiten. Uiteraard hebben we óók gekeken naar de looks.

VOORDELIG UIT MET KLEDINGPAKKETTEN

De kledingpakketten zijn prijstechnisch voordeliger dan wanneer je de artikelen los zou kopen, wat het aanschaffen extra aantrekkelijk maakt. Door het aanbieden van meerdere artikelen in een pakket zijn we in staat om werkkleding tegen een nóg scherpere prijs aan te bieden.

De ROI, oftewel het rendement op de investering, is bij kledingpakketten erg hoog. De kosten van kledingpakketten liggen lager, dus in die zin ben je al voordeliger uit en daarnaast leveren kledingpakketten je meer op. Denk aan professionele uitstraling, eenheid binnen de organisatie, tijdswinst (makkelijk te bestellen) en besparing van de kosten. Je kunt met werkkleding pakketten namelijk heel gemakkelijk afspraken maken met je werknemers, zo voorkom je misbruik en gaan de werknemers zorgvuldiger met het materiaal om. Je kunt bijvoorbeeld bij houden wie er de meeste werkkleding verslijt. Op deze manier heb je de kosten ook meer in de hand.

Kortom, met kledingpakketten heb je voordeel omdat:

 • De aanschaf van pakketten voordeliger is dan alles los kopen
 • Het rendement op de investering hoog is
 • Het gemakkelijk en snel te bestellen is à tijdswinst
 • Het overzichtelijk is wie welk pakket heeft en hoe lang men er mee doet
 • Er duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden om de levensduur van de werkkleding te verhogen.

HET GEMAK VAN ONZE KLEDINGPAKKETTEN: COMPLETE ONTZORGING

We hebben het net al benoemd, maar het gemak van werkkledingpakketten is groot. Ter verduidelijking zetten we de voordelen van het gemak voor je op een rijtje:

 • De hoeveelheid is makkelijk te bepalen (per werknemer een pakket of bij het aannemen van een nieuwe werknemer koop je gemakkelijk een pakket)
 • Altijd de juiste kleding met dezelfde functies, eigenschappen en kenmerken à je draagt dus altijd de juiste combinatie
 • Stel gemakkelijk een pakket samen met de juiste maten
 • Heb je een account bij ons? Dan kun je eerder bestelde pakketten overzichtelijk inzien, zo weet je precies welke maten er besteld zijn. Wel zo makkelijk voor een volgende keer
 • Creëer eenheid en herkenbaarheid binnen je organisatie
 • Combinatie van werkkleding dat bij elkaar past qua uiterlijk/looks
 • Duidelijke wasvoorschriften geldend voor iedereen

Hoeveelheid bepalen

Een pakket in ons assortiment is perfect voor 1 persoon, op deze manier kun je gemakkelijk voldoende werkkleding bestellen voor je personeel.

Werkkleding past bij elkaar

Wij stellen de pakketten zorgvuldig samen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de eigenschappen van de werkkleding goed op elkaar aansluiten en dat de werk kleding elkaar aanvult om te voldoen aan de gestelde eisen. Zo bevat een schilderspakket bijvoorbeeld uitsluitend schilderskleding en beschikt een regenpak over een regenjas en regenbroek met dezelfde kenmerken. Met een werkkledingset hoef je er niet over in te zitten of bijvoorbeeld een broek en jas wel bij elkaar passen.

Schilders kledingpakket

Stel gemakkelijk een pakket samen met de juiste maten

Kies per kledingstuk de gewenste maat, zo creëer je een outfit die past en lekker zit.

Kledingpakket maten en kleuren bepalen

Bestellingen inzien en/of her bestellen

Indien je een account hebt dan kun je je bestellingen gemakkelijk inzien, het grote voordeel hiervan is dat je pakketten opnieuw kunt bestellen en dus altijd het juiste pakket en de juiste maten bestelt.

Account dashboard Wear2work

Creëer eenheid en herkenbaarheid binnen je organisatie

De kledingpakketten in ons assortiment zijn zo samengesteld dat ze perfect zijn als bedrijfskleding, de kleding is namelijk veilig en representatief. Laat de werkkleding bedrukken en maak de kledingpakketten nóg professioneler en herkenbaarder.

Combinatie van werkkleding dat bij elkaar past qua uiterlijk/looks

Het is soms lastig om een outfit te combineren; wat past nou bij wat en welke kleurencombinatie is mooi? Laat dit maar aan de werkkledingspecialist over! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weten wij precies wat mooi is en wat goed bij elkaar past. Zo loop je er professioneel, netjes en stijlvol bij. Zou je hier graag in geadviseerd willen worden? Dat kan uiteraard ook, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Snel, overzichtelijk en gemakkelijk. 

HOE WERKT HET BESTELLEN VAN WERKKLEDINGSETS?

Heel makkelijk, bekijk het overzicht van de kledingpakketten en klik het gewenste pakket aan. Ben je op de pagina van het werkkleding sets? Selecteer dan de gewenste maten en bestel je pakket! Meerdere pakketten bestellen? Herhaal dan dit proces. Gelukt? We gaan aan de slag en proberen de werkkleding zo snel mogelijk te leveren.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

VOORBEELDEN VAN ONZE PAKKETTEN

Ter inspiratie geven we je graag een aantal voorbeelden. We hebben ook kledingpakketten die uitsluitend geschikt zijn voor bepaalde beroepen, denk aan de schilderspakketten bijvoorbeeld. Met een schilderspakket draag je de ideale schildersoutfit en kom je netjes aan op je klus. Wist je dat het bij sommige pakketten ook mogelijk is om de pakketten in verschillende kleuren te bestellen? Zo draag je wel altijd dezelfde kleding maar kun je qua kleuren naar wens afwisselen. Draag je liever altijd dezelfde kleur? Logisch! Dan kan je een kleur naar wens kiezen.

Daarnaast hebben we ook werkkledingsets die met name in bepaalde seizoenen extra goed van pas komen. Denk hierbij aan thermopakketten of regenkleding pakketten.

Foto: Enkele voorbeelden van kledingpakketten.

BESTEL NU SNEL JE KLEDINGPAKKETTEN BIJ DÉ WERKKLEDING SPECIALIST

Je bestelt de werkkleding sets bij Wear2work, omdat we altijd met je meedenken. Daarnaast proberen wij onze klanten zo snel mogelijk te voorzien van de juiste en gewenste werkkleding. We hanteren korte communicatielijnen, op deze manier creëren we openheid en transparantie, maar zorgen we er ook voor dat ook echt alles naar wens is. Heb je nog vragen? Dan staat onze klantenservice altijd voor je paraat!