NIEUW! Bedrukkingen met onze nieuwe transfer printer!
Sinds kort hebben wij een nieuwe printer om nóg beter en sneller te kunnen bedrukken! De transfers van deze nieuwe printer zijn OEKO-TEX Standard 100 Class 1 gecertificeerd, wat betekent dat deze vrij zijn van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid. Hierdoor kunnen de transfers veilig gebruikt worden.

Met deze nieuwe printer kunnen verscheidene soorten textiel bedrukt worden; polyester, katoen, katoen/polyester, jeans, kunstleer, canvas en nog veel meer! Deze textieltransfer kan daarnaast ook ontzettende dunne lijnen drukken, waardoor zelf de meest fijne details bedrukt kunnen worden. Daarnaast is de textieltransfer duurzaam, dankzij het gebruik van pigment inkt.

De transfers worden daarnaast ook meer in de stof gedrukt in plaats van erbovenop. Dit zorgt ervoor dat de kleding comfortabel zit en fijn aanvoelt!

Andere voordelen:
Snelle levering: De levering van deze bedrukkingen is in de meeste gevallen binnen een week!
Voordelige prijzen: Dankzij de nieuwe transferprinter kunnen wij onze bedrukkingen een stuk goedkoper aanbieden dan voorheen!

———————————————————————————————————————-

Je doet er goed aan wanneer je er voor kiest om je werkkleding te laten bedrukken. Natuurlijk zorgt het dragen van bedrukte werkkleding voor een professionele uitstraling. Maar het draagt ook bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Wanneer werknemers allemaal dezelfde kleding dragen, zorgt dit voor een gevoel van eenheid en verbondenheid. Het zorgt voor meer gelijkheid op de werkvloer; er wordt dan ook niet voor niets bij grote organisaties gewerkt in uniformen.

Zodra werknemers allemaal dezelfde werkkleding dragen met dezelfde kleur en hetzelfde logo, zorgt dit voor een hogere herkenbaarheid van jouw bedrijf. Zodra werknemers op een afstand staan, kan je alsnog zien dat het werknemers zijn van jouw bedrijf. Zorg voor opvallende kleuren die zo goed mogelijk passen bij de huisstijl van je bedrijf. Daarnaast is bedrukte werkkleding een makkelijke manier om meer naamsbekendheid te genereren. Je werknemers zijn het ideale visitekaartje van jouw bedrijf en mensen associëren dan jouw logo op de werkkleding, met de goede verleende service van jouw werknemer. 

Welke materialen/stoffen kunnen bedrukt worden?
In principe kan alle werkkleding (ook veiligheidshesjes!) bedrukt worden, behalve werkkleding gemaakt van fleece materiaal.

Wij raden je aan om de kleding met zorg te wassen. Hieronder volgen enkele tips;

✓ Je kleding en bedrukking blijven langer mooi als je op 30 – 40 graden wast
✓ Ga nooit met je strijkbout over de bedrukking, maar strijk je kledingstuk binnenstebuiten en op een lage temperatuur
✓ Houdt ook rekening met de wasvoorschriften van je bedrukte product
✓ Draai je kleding binnenstebuiten voor het de wasmachine in gaat
✓ Gebruik een vloeibaar wasmiddel
✓ Stop de bedrukte kleding nooit in de droger                                                 

Heb ik garantie op bedrukte werkkleding?
Wij staan achter de kwaliteit van de geleverde werkkleding. Wel geven wij garantie van 30 dagen op de bedrukking wanneer deze loslaat, scheurt of breekt. Let op! Dit geldt alleen als de kleding volgens de wasvoorschriften wordt gewassen.  

Bestelprocedure bedrukkingen

Al vanaf 10 stuks bestellen!
Op onze webshop is het mogelijk om je bedrukkingen direct online mee te bestellen. Hierbij heb je de keuze uit een borstlogo, ruglogo en mouwlogo. Bij het bestellen van de bedrukkingen, kies je ook voor de positie en bestel je het gewenste aantal logo’s.

Logo aanleveren
Nadat je de bestelling hebt geplaatst, krijg je van ons in de bevestigingsmail ook de instructies voor het aanleveren van het logo. Als wij het logo hebben ontvangen, gaat onze drukker aan de slag met de digitale proef en sturen wij deze toe voor een akkoord.

Waar moet het bestand aan voldoen?
Om de kwaliteit van de bedrukking te waarborgen, hebben wij het logo nodig als vectorbestand. Een vectorbestand is een grafisch afbeelding die je oneindig kan vergroten of verkleinen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Vectorbestanden zijn altijd opgemaakt in CMYK en dienen één van de volgende bestandstypen te hebben:

– EPS (.eps)
– Adobe Illustrator (.ai)

Let op! Een bestand opslaan als EPS of AI bestand, betekent nog niet dat het logo een vectorbestand is. Een vectorbestand moet altijd voorzien zijn van de juiste snijlijnen/contouren.

In principe heeft de ontwerper van je logo alle juiste bestanden al voor je opgemaakt. Mocht je toch twijfelen, wij controleren het graag voor je. Ook kunnen er tegen geringe kosten wijzigingen in het logo worden aangebracht of kunnen wij het logo naar het juiste bestandstype omzetten. Weet je niet zeker of je het juiste bestand hebt? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag hiermee.

Levertijd bedrukkingen
De levertijd van een bestelling inclusief bedrukking is standaard 5 – 10 werkdagen na ontvangst van de betaling en akkoord op de digitale proef.

PBM’S bedrukken?
Het personaliseren van persoonlijke beschermingsmiddelen (helmen) is door middel van stickeren ook mogelijk. Werkhandschoenen kunnen vanaf grote aantallen ook bedrukt worden. Wil je weten wat hierin de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op!

Borduren is ook mogelijk
De meeste kledingstukken kunnen ook geborduurd worden. Ben je al in het bezit van een borduurkaart dan kan deze naar ons worden opgestuurd. Wij kunnen deze controleren en de prijs voor het borduren aangeven. Bij een nieuwe aanvraag  zullen wij de prijs moeten opmaken. Hiervoor hebben wij het logo nodig als een vectorbestand. De prijs voor het borduren is afhankelijk van het aantal steken. Deze dienen wij per logo (borst en rug) op te stellen. Mocht je hier meer informatie over willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Bedrukte werkkleding en de Belastingdienst
Bedrukte werkkleding is aftrekbaar bij de Belastingdienst, maar hier stellen zij wel een aantal eisen voor. Je moet kunnen aantonen dat jouw werkkleding duidelijk bedoeld is voor je beroep en niet voor privé. Bij een uniform is dat bijvoorbeeld duidelijk het geval. Om in aanmerking te komen voor kostenaftrek, moet de werkkleding voorzien zijn van een logo of bedrijfsnaam. Het logo of bedrijfsnaam moet een minimale afmeting hebben van 70 cm2. Hierdoor is het voor de Belastingdienst duidelijk dat het gaat om werkkleding en niet om vrijetijdskleding.

Heb jij je werknemers nog niet voorzien van de juiste werkkleding? Wij van Wear2Work helpen je graag met een deskundig en passend advies voor de juiste werkkleding. Wij hebben veel kennis van onze producten en leveren uit eigen voorraad!

Het is mogelijk om het drukwerk zowel online als in onze fysieke winkel door te geven; wel zo makkelijk. Wil jij als bedrijf deskundig overkomen? Bestel dan nu jouw bedrukkingen direct online of kom langs in onze winkel in Wijk bij Duurstede!