Werkkledij koop je bij Wear2work, een ervaren (online-) verkoper van werkkledij en werkschoenen. Met een breed aanbod is er voor ieder beroep in België wat te krijgen. De afgelopen jaren is de industriële sector sterk gestegen in België, er zijn veel bedrijven bijgekomen en er werken veel mensen in deze sector. Wij willen deze bedrijven zo snel mogelijk aankleden met onze 12,5 jaar ervaring.

 

Werkkledij Antwerpen

Wij merken dat de populariteit van werkkledij rond Antwerpen erg hoog is, dit is eigenlijk vrij logisch. Naast dat Antwerpen een enorm populaire stad is om lekker een bolleke te drinken, Vlaamse frieten te eten of over het mooie Centraal Station te lopen is het een van de belangrijkste steden voor industrie en transport in België. Antwerpen beschikt namelijk over een groot industriegebied en uiteraard mogen we de haven van Antwerpen ook niet vergeten.

 

Populaire merken als Snickers, Carhartt en Helly Hansen

Bij Wear2work hebben we een mooi en ruim assortiment. Bekijk hier een overzicht van alle merken.

 

Veilig werken in Antwerpen en omgeving

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig te werk gaan. Zoals hierboven besproken wordt er in Antwerpen veel in de industrie en de haven gewerkt. Het is in deze sectoren extra belangrijk om veilig te werken. Wij hebben bijvoorbeeld werkbroeken, werkjassen, werktruien en reflecterende werkkledij in ons assortiment. Met reflecterende werkkledij, of voor veel Vlamen ook wel fluo werkkledij, zorg je dat je gezien wordt op plekken waar het zicht slecht is.

 

Werkkledij Antwerpen kopen

Het voordeel van Wear2work is dat je bij ons een ruime keuze hebt uit de beste werkkledij, profiteert van scherpe prijzen en daarnaast je bestellingen snel geleverd krijgt! Bestellen kan gemakkelijk op onze Belgische webshopWil je toch liever passen? Op anderhalf uur rijden vanaf Antwerpen vind je onze winkel, zo weet je zeker dat je alles past!