werkenDit is een veel gestelde vraag waar je goed over na moet denken. Belangrijke vragen om te stellen zijn:  Werk je veel op je knieën? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een werkbroek met kniebescherming. Ben je tijdens het werken veel in beweging? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een broek met veel bewegingsvrijheid, bijvoorbeeld stretch werkbroeken. Zo is er altijd wel een broek die bij jouw beroep en werkzaamheden past.

SOORTEN WERKBROEKEN

Er zijn verschillende soorten werkbroeken, dit zorgt ervoor dat er erg veel broeken zijn waar je uit kunt kiezen. De soorten werkbroeken die wij in ons assortiment hebben lichten wij hieronder toe, zodat je de juiste broek kiest die past bij jouw wensen en werkzaamheden. Bij Wear2work bestaat ons aanbod uit:

  • Spijker werkbroeken
  • Stretch werkbroeken
  • High-vis werkbroeken
  • Korte werkbroeken
  • Vrouwen werkbroeken

Spijker werkbroeken voor een hippe look op de werkvloer

De werkbroek die de afgelopen jaren enorm populair geworden is. Bijna alle grote merken werkkleding hebben spijker werkbroeken. Sommige spijker werkbroeken zijn qua looks nauwelijks te onderscheiden van de gewone spijkerbroek. Op zoek naar de hipste werkbroeken? Bekijk ons overzicht spijker werkbroeken.

De stretch werkbroek voor bewegingsvrijheid tijdens het werk

De stretch werkbroek is ideaal voor als je veel beweegt of in veel verschillende houdingen werkt. Deze werkbroek zorgt namelijk voor veel bewegingsvrijheid en rekt mee in lastige houdingen. Dit heeft een positief effect op het draagcomfort, maar het mee rekken is ook van invloed op de levensduur van de broek, win-win dus!

Opvallen op je werk? Dan is een High-vis werkbroek wat voor jou!

High visibility werkbroeken dragen bij aan de zichtbaar- én veiligheid van degene die de werkbroek draagt. Werk je op een plek zoals bijvoorbeeld langs een weg met verkeer, in een fabriek of in de bouw? Dan raden wij onze reflecterende werkbroeken aan.

Korte werkbroek

De korte werkbroek is perfect voor de warme zomerdagen. Toch is het belangrijk om goed na te gaan of een korte werkbroek niet verboden is voor de sector waarin je werkt. Bijvoorbeeld bij de blootstelling van chemische stoffen of het werken met scherpe materialen kan er voor zorgen dat je geen korte werkbroek mag dragen. Bij de meeste beroepen is de korte werkbroek overigens gewoon toegestaan!

Stijlvolle werkbroeken voor dames

Op zoek naar dames werkbroeken? Dan ben je bij Wear2work aan het juiste adres! Wij hebben veel keuze in dames broeken. Ontdek hier al onze dames werkbroeken.

 

EIGENSCHAPPEN WERKBROEKEN

De werkbroeken van Wear2work bevatten allen verschillende eigenschappen. Het is belangrijk om deze eigenschappen mee te nemen in de keuze voor de juiste broek. Wij zetten een aantal voorbeelden van deze eigenschappen op een rijtje:

  • Knie zakken: voor als je veel knielend werk doet
  • Winddicht: voor als je bijvoorbeeld op hoogte werkt, dan is een winddichte werkbroek van belang om de wind tegen te gaan.
  • Brandwerend: een brandwerende broek biedt bescherming tegen hitte en lasspatten/-vonken.

Naast bovenstaande eigenschappen zijn er nog meer eigenschappen waar onze broeken aan voldoen, je vindt ze op: https://www.wear2work.nl/werkkleding/werkbroeken/compleet-overzicht/ in de linker kolom onder: eigenschappen artikel.

 

JUISTE KEUZE WERKBROEK

Wij hopen dat de keuze voor de juiste broek middels deze blog iets makkelijker is gemaakt. Is het nog steeds onduidelijk welke werkkleding bij jouw beroep past? Maak dan gebruik van ons hulpmiddel: werkkleding per sector. De eerste stap is het bepalen van waartegen de broek bescherming moet bieden. Verder is het belangrijk dat de werkbroek comfortabel zit en over de benodigde eigenschappen beschikt. Wij hebben een speciale keuzehulp die jou binnen drie klikken helpt naar jouw ideale werkbroek! Wil je toch meer informatie of wil je liever passen? Kom langs in onze winkel of neem contact op met onze klantenservice.