Het schitterende merk wat wij recent hebben mogen toevoegen aan ons assortiment. Ze staan al jaren bekend om hun duurzame en stijlvolle kwaliteitswerkkleding. Het merk is al meerdere jaren enorm populair en wordt over de hele wereld gedragen. In Europa wordt het zelfs in meer dan 20 landen verkocht! Ben jij een echte harde werker en ben je opzoek naar comfortabele en stevige werkkleding? Dan raden wij Snickers Workwear zeker aan! Wij zullen een aantal populaire producten uit ons assortiment hieronder toelichten. 

Snickers werkbroek 6241

Zoek je een stevige werkbroek waarin je comfortabel te werk kunt gaan? Dan hebben wij de perfecte werkbroeken voor je. De stretch maakt het een van de beste werkbroeken die je maar kan vinden. De werkbroek waar wij het natuurlijk hebben zullen wij nu aan je toelichten: De stretch werkbroek Snickers 6241.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 6241 is voorzien van stretch materiaal, daarnaast zorgt de Cordura versteving voor extra bescherming van de plekken die het meest belast worden. Werk je met veel gereedschap? Deze werkbroek heeft versterkte duimstok- en cargozakken met voldoende opbergruimte voor je gereedschap! 

 Softshell jas Snickers

Dit is absoluut de perfecte softshell jas. Deze jas is duurzaam en heeft daarnaast een winddichte en waterafstotende werking! Deze werkjas heeft ook een langere rugpand, dit zorgt voor extra bescherming van de rug!  Bekijk de kleuren zwart, navy en grijs! 

 

Softshell jas Snickers 1200Softshell jas Snickers 1200